ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΜΟΝΩΤΙΚΑ – ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Το κατάστημά μας είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας στο χώρο της διάθεσης δομικών υλικών. Για περισσότερα από 50 χρόνια βοηθάμε επαγγελματίες της δόμησης, τεχνικούς, τεχνίτες αλλά και ανθρώπους που έχουν πάθος με την κατασκευή.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Τι μπορούμε να σας προσφέρουμε

Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να εντοπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας και έχοντας τη γνώση, τα εργαλεία και την εκπαίδευση να τους δώσουμε τις σωστές συμβουλές και να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη. Γνωρίζοντας πως η σωστή χρήση των κατάλληλων υλικών εγγυάται την ποιότητα της κατασκευής όλα μας τα προϊόντα φέρουν τις υπογραφές των πλέον αξιόπιστων και καταξιωμένων εταιρειών του χώρου!

Σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό όσο η δόμηση ποια θα είναι η δική σας επιλογή;

Μοναδικα εργα

Προσεγγίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά

Προσπαθούμε για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας και εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με δομικά υλικά υψηλοτάτης τεχνολογίας από προηγμένους οίκους που δίνουν την λύση ακόμη και στις πιο απαιτητικές κατασκευές, ενώ είναι εύκολα στην χρήση και συμφέροντα στην αγορά.

ειμαστε διπλα σασ!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Σκέφτεστε την ανακαίνιση;

Με εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες που ταιριάζουν στο χώρο σας και να τον μετατρέψετε όπως ακριβώς τον φαντάζεστε!

Το μονό που έχετε να αποφασίσετε είναι τον χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε.
Για όλα τα άλλα απλά εμπιστευτείτε μας!

Ελατε σε επαφη μαζι μας

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημιουργήσαμε έναν χώρο πρότυπο στον τομέα των υλικών δόμησης. Τώρα ο επισκέπτης μπορεί να έρθει σε επαφή με προϊόντα, να τα δοκιμάσει, να ζητήσει την γνώμη των ειδικών, ώστε η επιλογή του να είναι η πιο σωστή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ