FUGABELLA LIVING

Διακοσμητικός αρμόστοκος σε 35 μοντέρνα χρώματα
για το φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια.

Fugabella Living: τα νέα πρότυπα
της Kerakoll για το διακοσμητικό φινίρισμα.

Ο σχεδιασμός των αρμόστοκων Fugabella Living γεννήθηκε από τις νέες λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες, που υπαγορεύονται από την εξέλιξη της βιομηχανίας των κεραμικών πλακιδίων, για να ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στις προσδοκίες των τεχνιτών, των πελατών και των διακοσμητών εσωτερικών χώρων.
Τα προϊόντα αρμολόγησης, που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, έχουν περιορισμούς όσον αφορά τις επιδόσεις και την εφαρμογή: δεν μπορούν να εγγυηθούν την καλύτερη δυνατή χρωματική συνέχεια με την επιφάνεια όπου εφαρμόζονται, ούτε την ευκολία εφαρμογής που επιθυμούν οι τεχνίτες.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των ερευνητών του Kerakoll GreenLab κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία μιας λύσης ικανής να ξεπεράσει τους τυπικούς περιορισμούς των τσιμεντούχων αρμόστοκων, επαναπροσδιορίζοντας τα πρότυπα για το διακοσμητικό φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια και φυσικούς λίθους.
Fugabella Living: ο νέος διακοσμητικός αρμόστοκος σε 35 μοντέρνα χρώματα για το φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια.

Fugabella Living:εξαιρετική
ευκολία εφαρμογής.

Ο Fugabella Living επιτυγχάνει επιδόσεις εργασιμότητας που ποτέ δεν είχαν δοκιμαστεί ως τώρα.
Η ειδική τεχνολογία Soft-Sliding, που επιτυγχάνεται χάρη σε ένα μείγμα πολυμερών νέας γενιάς, με ικανότητα επαναδιασποράς στον νερό και με υψηλή ελαστικότητα και συνοχή, οδηγεί στην επίτευξη ευκολίας εφαρμογής και απόλυτης ρευστότητας.
Το μείγμα μπορεί να δουλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κόπο, διατηρώντας ένα μοναδικά ελαφρύ άπλωμα και την υφή ενός μαλακού μείγματος καθ’ όλη τη διάρκεια του απλώματος του.
Η τεχνολογία Soft-Sliding διευκολύνει το πλήρες γέμισμα του αρμού και τον καθαρισμό που ακολουθεί, αποτρέποντας έτσι το άδειασμα του αρμού και γλιτώνοντας τον περιττό κόπο.

Fugabella Living: συμπαγές και ομοιογενές
φινίρισμα για γεμάτους και τέλειους αρμούς.

Χάρη στη χρήση ενός καινοτόμου μείγματος πολυμερών με ικανότητα επαναδιασποράς στον νερό, επιτυγχάνεται ένα συνεκτικό και συμπαγές μείγμα.
Η σύνθεση του Fugabella Living εγγυάται γεμάτους αρμούς με ομοιογενή εμφάνιση.
Ο Fugabella Living αποτρέπει τα επαναλαμβανόμενα προβλήματα των αρμόστοκων παλιάς γενιάς, οι οποίοι δεν επιτρέπουν την τέλεια διακόσμηση του αρμού και δημιουργούν αντιαισθητικές ρωγμές και μικρότερη συνοχή.
Είναι εύκολος στην εφαρμογή και τον καθαρισμό, δεν παράγει αφρό κατά τις φάσεις της εφαρμογής και του καθαρισμού και εξασφαλίζει μία επιφάνεια χωρίς ανοιχτό επιφανειακό πορώδες. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους τσιμεντούχους αρμόστοκους, ο Fugabella Living εγγυάται αρμούς με ασύγκριτα συμπαγή, ομοιογενή και λεία επιφάνεια.
Οι ειδικές χρωστικές φυσικής προέλευσης προσδίδουν μια ποιότητα εξαιρετικής κομψότητας και αισθητικής καθαρότητας, αναδεικνύοντας την ομοιογένεια της επιφάνειας.

Fugabella Living: Καινοτόμος τεχνολογία
για τη βιοδόμηση.

Ο Fugabella Living είναι ένας αρμόστοκος, που χαρακτηρίζεται από ένα σύστημα συνδετικών υλικών με υψηλές επιδόσεις, συνδυασμένο με πρόσθετα με χαμηλότατη περιεκτικότητα σε πτητικές ουσίες (VOC).
Ασφαλές για την υγεία των ανθρώπων και με μικρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Οι μελέτες που έγιναν τα τελευταία χρόνια στις ιδιότητες των νέων φυσικών ουσιών και αντιδρώντων συστατικών, επέτρεψαν στους ερευνητές του Kerakoll GreenLab να αντικαταστήσουν, με μεγάλα οφέλη στις επιδόσεις και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, τα χημικά και συνθετικά πρόσθετα, που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ευρέως στον κλάδο.
Οι δοκιμές που έγιναν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 846:2019 πιστοποίησαν ότι ο Fugabella Living, λόγω της φυσικής του σύστασης, έχει εξαιρετικές μυκητοστατικές και βακτηριοστατικές ιδιότητες.
Αποτρέποντας την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων, αποτελεί ιδανική λύση ακόμα και για τα πιο υγρά περιβάλλοντα.

Το απαράμιλλο στυλ της Kerakoll για μια γκάμα
χρωμάτων με μοντέρνα εμφάνιση.


Ο Fugabella Living είναι μια κομψή πρόταση για χρωματιστούς αρμούς, διαθέσιμη σε 35 αποχρώσεις ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες χρωματικές τάσεις, που επενδύουν τα έργα εσωτερικής διακόσμησης.
Η δυνατότητα δημιουργίας ενιαίων επιφανειών χάρη στους ανεπαίσθητους αρμούς, οδηγεί σε ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες.
Από το μινιμαλιστικό στυλ έως την πιο εκλεπτυσμένη κομψότητα, από την τέλεια συνέχεια των πλακιδίων έως την αντίθεση ανάμεσα στις διαφορετικές αποχρώσεις: η εξαιρετική ευελιξία του σχεδιασμού του Fugabella Living επιτρέπει την απόλυτη εξατομίκευση στο φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια.
Αυτή η παλέτα είναι αποτέλεσμα της αισθητικής έρευνας, που πραγματοποίησε η Kerakoll, για τη δημιουργία χρωμάτων άψογου και διαχρονικού γούστου.
Από τα απαλά ουδέτερα έως τα πολύ έντονα παστέλ χρώματα και από τους πλούσιους, έντονους χρωματικούς τόνους, έως τις πιο βαθιές αποχρώσεις: κάθε ένα από τα 35 χρώματα της συλλογής έχει μελετηθεί προσεκτικά, για να εξασφαλίσει τη μέγιστη αισθητική απόδοση.
Η επιλογή απαλών και ταυτόχρονα έντονων χρωμάτων αφήνει περιθώρια για μια εξαιρετική χρωματική ισορροπία σε μεγάλη κλίμακα.

FUGABELLA
LIVING
KERAKOLL

Οι παρούσες αποχρώσεις είναι καθαρά ενδεικτικές.

Fugabella Living:
λεία και πιο λεπτόκοκκη
επιφάνεια.

1. Η έρευνα σε βάθος και η επιλογή ιδιαίτερα λεπτόκοκκων ειδικών αδρανών, επέτρεψε το σχεδιασμό μιας κοκκομετρικής καμπύλης, που ποτέ δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί ως τώρα στη σύνθεση ενός τσιμεντούχου αρμόστοκου.
Αποτέλεσμα: απόλυτα λείες και ομοιογενείς επιφάνειες. Μία μοναδική πρωτοπορία.

2. Τεχνολογία Soft-Sliding που προέρχεται από ένα ειδικό μείγμα πολυμερών νέας γενιάς, με ικανότητα επαναδιασποράς στον νερό και με υψηλή ελαστικότητα και συνοχή.
Μια νέα φόρμουλα που παρέχει απαράμιλλη εργασιμότητα και τελικές επιδόσεις, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

3. Η φυσική χαμηλή απορροφητικότητα του Fugabella Living εξασφαλίζει μειωμένη υδατοαπορροφητικότητα και πιο δύσκολο λέκιασμα των αρμών.

Η καθαρότητα των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών και η χρήση συγκεκριμένων φυσικών πρόσθετων έχουν ως αποτέλεσμα ανώτερες επιδόσεις στην προστασία από το νερό.

4. Χάρη στην προσεκτική επιλογή των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών, επιτυγχάνεται υψηλότατη αντοχή στην τριβή, που εγγυάται αισθητικές και μηχανικές επιδόσεις με διάρκεια σε βάθος χρόνου.

Η καινοτόμος έρευνα της Kerakoll κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη ενός διακοσμητικού αρμόστοκου με επιδόσεις αντοχής στην τριβή απίστευτα ανώτερες σε σύγκριση με έναν παραδοσιακό αρμόστοκο.

Fugabella Living

Διακοσμητικός αρμόστοκος σε 35 μοντέρνα χρώματα για το φινίρισμα των επενδύσεων από κεραμικά πλακίδια.
Ο Fugabella Living εγγυάται αρμούς με ασύγκριτα συμπαγή, ομοιογενή και λεία επιφάνεια. Εύκολος στην εφαρμογή και τον καθαρισμό, εξασφαλίζει μία επιφάνεια χωρίς ανοιχτό επιφανειακό πορώδες. Τα 35 χρώματα είναι εμφανώς αναγνωρίσιμα από την ένταση και την αισθητική τους απόδοση.

  • Κατάλληλος για γρανιτοπλακίδια, κεραμικά πλακίδια, πλακίδια μικρού πάχους και φυσικούς λίθους
  • Για όλους τους τύπους εφαρμογών
  • Κρεμώδες μείγμα
  • Εύκολη εφαρμογή και καθαρισμός
  • Λεία επιφάνεια
  • Γεμάτος και συμπαγής αρμός
  • Λεπτόκοκκος
  • 35 χρώματα, φωτεινά και έντονα

Rating 3

x – Regional Mineral ≥ 60%
v – Recycled Regional Mineral ≥ 30%
x – CO2 ≤ 250 g/kg
v – VOC Low Emission
v – Recyclable

Rating υπολογισμένο επί του μέσου όρου των χημικών συνθέσεων των χρωμάτων

Αφήστε μια απάντηση