ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση ιστοσελίδας

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό μας τόπο ή/και χρησιμοποιώντας υλικό από τις ιστοσελίδες μας, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί
με τους όρους που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστότοπου.
Η χρήση στην ιστοσελίδα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη σας. Δεν ευθύνεται ή επιχείρηση για κακόβουλες επεμβάσεις τρίτων.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Μέσα στις ιστοσελίδες του https://www.oicodomica.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους είτε για την περαιτέρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Το https://www.oicodomica.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται. Με τους συνδέσμους σε αυτόν τον χώρο, θα αφήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά είναι τα δικαστήρια Αθήνας.

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Στην ιστοσελίδα μας τα χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες, και τα στοιχεία πού συνοδεύουν κάθε καταχώρηση είναι ενδεικτικά. Επίσης οι διάφορες προσφορές πού υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορούν να αλλάξουν όλα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Πολιτική όρων χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  https://www.oicodomica.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την πολιτική όρων χρήσης τού καταστήματος οποτεδήποτε δημοσιοποιώντας τούς νέους όρους πού μπορεί να προκύψουν στην ιστοσελίδα του.